Despre Noi

Despre Noi

Cvartetul ‘Colosseum’ s-a înființat acum 9 ani, în noiembrie 2003 la Iași, pe când toți membrii săi de atunci erau încă elevi. Astăzi, ne identificăm printr-un cvartet caracterizat de experiență, profesionalism și notorietate în susținerea oportună a oricărui tip de eveniment la care suntem solicitați.

 

Componența Cvartetului:

Anca Bazgu Cvartet Iasi
Anca Bâzgu

Anca Bâzgu – Concert Maestru Opera Română Iași

Născută în 1976, Anca este cea mai experimentată instrumentistă a Cvartetului Colosseum. Dedicată în totalitate viorii, Anca a absolvit Universitatea de Arte “George Enescu” Iași în anul 1999, pentru ca apoi să activeze ca artist instrumentist în cadrul Filarmonicii Marea Neagra din Constanța, a Operei din Constanța precum și, revenită la Iași în anul 2007, să ocupe postul de Concert Maestru al Operei Naționale Române din Iași. Prin anii petrecuți în medii muzicale de cel mai înalt nivel, Anca aduce maturitate întregii formații, asigurând prin standardele impuse de postul său actual în cadrul Operei Naționale Române o abordare și o atitudine de înalt profesionalism.

 

 

 

cvartet iasi

Tudor Bogdan Bolnavu

 

Tudor Bogdan Bolnavu – Doctorand Universitatea de Arte “George Enescu” Iași

Născut pe data de 5 Octombrie 1986 în Suceava, Tudor a început studiul viorii la vârsta de 7 ani la Colegiul Național de Artă  “Ciprian Porumbescu” Suceava. Mutat la Iași din 2001 și-a continuat studiile urmând cursurile Colegiului Național de Arta “Octav Băncilă”, precum și ale Universității de Arte “George Enescu” Iași, Facultatea de Interpretare Muzicală. În prezent, Tudor urmează studiile de Doctorat în cadrul aceleiași universități, continuându-și astfel pasiunea și preocuparea pentru muzică.

 

 

 

Corina Gavril Cvartet Iasi

Corina Gavril

 

Corina Gavril – Artist instrumentist Filarmonica de Stat “Moldova” Iași

Născută pe 4 august 1988 la Iași, Corina a manifestat încă din primii ani de studiu la  Colegiului Național de Arta “Octav Băncilă” o înclinație aparte pentru muzică. Reușind pe parcursul evoluției sale să se impună ca fiind una din cele mai bune interprete de violă din Iași, a captat imediat atenția și pe plan național, impunându-se și fiind laureată la numeroase concursuri de interpretare instrumentală. Actualmente, Corina este masterand la Universitatea de Arte “George Enescu” Iași, precum și artist instrumentist al Filarmonicii de Stat  “Moldova” Iași.

 

 

 

 

Silviu Fantana Cvartet Iasi Colosseum

Silviu Fântână

Silviu Fantana – Artist – Instrumentist Opera Romana Iasi

Pentru că site-ul este încă în construcție, informațiile urmează să fie actualizate în curând!

 

 

 

 

 

 

 

Cvartetul ‘Colosseum‘ ofera ambientul muzical perfect pentru orice tip de eveniment.

Stiluri muzicale abordate: clasic, jazz, blues, tango, pop, cafe concert, vals, romante, Ever-Green, “Oldies but Goldies”, prelucrari folclorice.

 

        Pe parcursul anilor, Cvartetul ‘Colosseum’ a desfășurat o amplă activitate concertistică, fiind solicitat pentru diverse evenimente precum:
– reuniuni de afaceri
– cununii civile, nunți;
– festivități, petreceri private, cocktail-uri, recepții;
– concerte în aer liber;
– aniversări;
– sărbători din preajma Crăciunului, a Sfintelor Paști, Sărbătorile Iașilor, Sărbătorilor Sucevei, Vaslui etc;
– lansări de carte, vernisaje, emisiuni televizate;
– dineuri, seri muzicale în diverse cluburi & localuri .

Alegerea atentă a repertoriului în funcție de natura fiecărui eveniment, precum și prospețimea caracteristică interpretărilor noastre ne-au adus și ne aduc, de fiecare dată, aplauzele și admirația celui mai variat public.